Jobba i Oslo

Information om arbetsmarknaden i Oslo

Flower

Back online! :)

Som ni kanske märkt har vi legat nere en längre stund. Rättare sagt har man kommit till domainz.se när man försökt nå jobbaioslo.se. Detta beror på att vi delade server med denna sida och när de flyttade gjorde tydligen vi det också.

Detta kunde självklart ha rättats till tidigare, men ni vet hur det är. Man ska ju få tummen ur :) Har varit en hel del jobb vilket resulterat i att sidan blivit lidande men nu är vi tillbaka och vi håller tummarna för minimal nertid!

Om det är något speciellt ni undrar över så släng iväg en kommentar eller skriv till oss på twitter (länk till höger). Har lite idétorka för nya artiklar just nu så alla förslag är välkomna!

Tags:

 • Alexandra

  Denna sida har hjälpt mig otroligt mycket! Ni är guldvärda!

  • Pelle

   Hej Alexandra!
   Stort tack! Det värmer :)

 • Carina

  Om man ska åka till Norge och jobba. Vilka företag är bäst att söka till. Och vart ? Vet ni något :) ? Jag vill åka för att tjäna ihop pengar, Inte ås att det går precis runt med hyra och så. Men jag vet inte riktigt vad dom är det bästa.

  /carina :)

  • Pelle

   Hej Carina!
   Har du läst vår lilla guide? :)
   Oftast är det enklast att skaffa sig ett jobb via ett bemmaningsföretag, dock brukar man få lite mindre lön då de ”hyr” ut dig till företagen. Fortfarande bra betalt dock!

   Vi har nog inga direkt tips på företag du bör kontakta annat än bemmaningsföretagen som vi har lagt upp i vår länklista.

   Förstår att du vill tjäna pengar, tro mig, det kommer du göra! Det bästa sättet att samla pengar på hög är dock att klämma in sig i ett kollektiv, då får du ner hyran REJÄLT jämfört med ett eget boende. Så om det kan vara ett boende som passar dig kommer du nog skrapa ihop en rejäl slant :)

   Kul att du hörde av dig, återkom gärna med fler frågor!

   Mvh / Pelle

 • Carina

  Ni har verkligen en bra sida :) Tack för det!

  Jag hör av mig om fler funderingar!

  :)

  • Pelle

   Tacktack! :)
   Fråga på!