Jobbaioslo.se

Hitta jobb i Oslo via oss

Med hjälp av oss får du tips på var du kan hitta lediga jobb i Oslo. Du kan exempelvis kontakta företag via telefon för att presentera dig och lämna in en jobbansökan. Eller också ansöker du på nätet med hjälp av våra tips på den här sidan.

Söka jobb i Norge som svensk

Som svensk har du ett gott rykte i Norge tack vare svenskars effektivitet och sitt hårda jobb som uppskattas av norrmännen. Se våra förslag på var du som svensk kan söka arbete om du vill börja jobba i Oslo.

NAV (norska motsvarigheten till Arbetsförmedlingen)

NAV finns det en bra översikt av olika typer av arbeten som du kan söka i Oslo och i resten av Norge.

Jobbportaler, bemannings- och rekryteringsbyråer eller vikariebyråer

Det finns mängder av jobbportaler och rekryteringsbyråer som du kan registrera ditt CV hos. De rekryterar främst arbetstagare till vikariat och tidsbegränsade uppdrag.

Nordisk Jobløsning

Nordisk Jobløsning fokuserar främst på att hjälpa unga mellan 20 till 30 år med någon form av vidareutbildning för att kickstarta sin karriär i ett annat nordiskt land.

Finn

Norska sidan Finn.no är en populär jobbsida för de som vill börja jobba i Norge och Oslo.

Jooble

Här hittar du alla jobb som finns i Oslo kommun. Jooble är en sökmotor för jobb där du kan söka jobb i de flesta branscher.

Work Norway

Här kan du som svensk enkelt hitta jobb i Norge genom att bifoga ditt CV och skriva ihop ett kort och smidigt personligt brev direkt på Work Norway.